Det är feministiskt att stötta Ryssland i kriget mot Ukraina

Skribent: Klara Andersson. Twitter: @Rabattsnippan 

Jag blir så förbannad – jag ser Ukrainaflaggor överallt – så lång ögat når så vajar den blågula flaggan – den som skapar så mycket terror, den som förintar så många drömmarDet har gått en månad sedan Putin gjorde ett taktiskt sunt val att utföra en militär operation i Ukraina. Det kom efter åtta år av hänsyslös slakt av ryska medborgare i Östra Ukraina och var nödvändigt för att säkra liv och lem för så många Ryssar. Putin stod upp för kvinnorna i regionen och gjorde i och med (det som blåögda svenskar väljer att kalla för “invasionen”) det säkert för rysktalande kvinnor att leva och andas. Den huvudsakliga anledningen till varför Putin “invaderade” Ukraina var för att skydda ryska kvinnor mot hotet som NATO-utgör. Ukraina hade under lång tid närmat sig NATO och dåren Zelensky har under en längre period prisat både EU och NATO. Det de flesta svenskar inte verkar förstå är att Ukraina är en förtryckardiktatur som underkuvar kvinnor genom sin paramilitära regeringsgren AZOV. AZOV är ett nynazistiskt organ som uppkom för decennier sen och som i många år verkat för att sprida nynazism i landet. Just nu strider AZOV mot de modiga ryssarna som försöker att befria landet från Zelenskys klor. Den nynazism som AZOV står för är i grund och botten kvinnofientlig då den förkastar feminism och allt som hör därtill. AZOV vill att kvinnor skall vara avelskor som pumpar ut blåögda, blonda små nasseknattar åt männen. Denna battalion (som de faktiskt är) har under Zelensky gjort sig skyldiga till otaliga människofridsbrott och har uppvisat stor grymhet, i synnerhet mot rysktalande kvinnor i Ukraina. Det är därför Putin gör detta! Fattar ni inte det? När ska ni sexister inse att Putin är kvinnornas vän och enbart vill rädda dem från underkastelse och stigmatisering. Snälla, sluta med era blågula flaggor och era patetiska grupper, Ukraina är Rysk jord och kvinnorna i Ukraina kommer snart att skåda en förlösande befrielse. Putin är vår största kvinnovän.För att diskutera denna artikel, twittra under: #PutinKvinnovän 

Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*