Vaccinet innehåller ett microchip som är skadligt

Elsa Bernander är en hudterapeut och stark motståndare mot Covid-vaccinet. 

Jag blir så arg så att jag skakar. Så ledsen. Så förbannad. Nu har vaccinvågen nått Sverige och liv och lem är i fara. Jag känner sån vanmakt över att jag inte kan göra nånting, att jag inte kan stoppa det, att jag inte kan vända vinden och få folk att inse att vaccinet bär med sig faror. Nu pratar jag inte om eventuella biverkningar eller sånt, det är väl att räkna med, nu pratar jag om microchipen som kommer med varje vaccindos. När du får sprutan injiceras du med ett litet microchip som kommer spåra dig livet ut. Det kommer läsa av var du är någonstans, vad du gör, vem du är med, ja till och med när du går på toa.Hela covid har bara varit en scam för att få makthavarna en chans att lura i oss de här microchipen. Jag tror med stor sannolikhet att det aldrig ens funnits något covid och att det bara varit ett spel för galleriet för att skrämma folk och gå med på den här jävla vaccineringen. Allt har att göra med 5G, the New World Order, så kallar de sig, har samstämt vaccinet och 5G-signalerna för att skapa ett verktyg de kan använda för att förslöa mänskligheten.

När deras plan skrider till verket, allt eftersom fler tar vaccinet så kommer 5G-tornen börja interagera med microchipet för att ge dig diverse symptom som yrsel, svaghet, förvirring. Allt ingår i deras master plan att kunna kontrollera folket och göra oss till deras marionettdockor. Jag kommer inte säga vilka som är på toppen av NWO, ni skulle aldrig tro mig men tag er i akt för vaccinet jag ber er. Jag kanske kommer att behöva försvinna i några veckor efter det här debattinlägget publiceras och om jag försvinner så vet ni exakt vilka som ligger bakom.bottom line: ta inte vaccinet, annars kommer NWO genom 5G strålning att koka era hjärnor.

 

Om du inte håller med Elsa, skriv ett debattinlägg och skicka till jurgenmesser@gmail.com för en chans att få det publicerat. 

Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*