Flurryfeed erbjuder sylvass target marketing för lokala företag

Flurryfeed Marketing

Marketing kan vara en djungel för småföretag. Det finns tjänster som Facebook och Instagram som erbjuder reklamföring. Kruxet med dessa tjänster är att det tar enorm tid för att få dina posts att nå rätt ögonglobar. På Flurryfeed har vi mångåring erfaranhet kring just targeted marketing – det vill säga, att nå rätt personer och i förlängning rätt kunder.

Med Flurryfeeds erbjuder skräddarsydd marknadsföring som hittar dina potentiella kunder med sylvass precision.

Hur det går till: 

Det går till som så att du själv väljer vilken magnitud du vill annonsera med. Om du vill lägga 1000SEK på att få spridning på ett inlägg så behöver du bara förse en av våra medverkande till “annonsör” på din Facebooksida. Sedan sköter vi resten genom att rulla ut en beprövad precisionsstrategi på både instagram och facebook som är garanterad att hitta de kunder du söker. När kampanjen sedan är över förser vi er med en allomfattande statistik på hur den gick, vilken demografi som nåddes bäst och vilka som engagerade mest med inläggen.

Vår avgift:

Vår avgift är proportionerlig med storleken på er önskade kampanj och kan förhandlas vid varje tillfälle.

Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*