Nationalhjälten Paolo Roberto är oskyldig

Blir så förbannat trött på’t – nu har feministerna hittat ännu en hackkyckling att hacka på och den kycklingen kommer i formen av ingen mindre än vår älskade Paolo Roberto.


Jag har aldrig köpt sex, det skulle inte falla mig in för jag har en fruga som släpper till lite då och då, MEN jag kan se framför mig många scenarion där det händer.

Tänk er en blöt efterfest efter en lika blöt fest och förfest. Lite grogg och mys helt enkelt. Sen börjar nån svamla om pengar och sex och liknande va’. Och sen blir det bara jävligt snurrigt och jag kanske råkar ge dig lite pengar och du råkar ge mig lite och sen så blir allt huller ombuller och våra kroppar hamnar lite hursomhelst in och ut i varandra. Sånt kan mycket väl hända, sen har man helt plötsligt råka köpa sex utan att man vetat om skiten.

Det var med största sannolikhet det som hände Paolo – han var en italienare på fel plats vid fel tillfälle och nu försöker de sänka hans mastodont-karriär.

Vet ni vad jag tror? Jag tror att feministerna har fått blodad tand igen nu efter en lång torka efter #MeToo. Jag tror de helt enkelt nafsar lite varstans där de tror de kan komma åt lite kött.

Paolo, du kommer aldrig sluta att vara en nationalhjälte. Sättet du inspirerar genom Pizza, Vin, boxning – ja allt sånt, är helt otroligt och förtjänar ryggdunkningar deluxe.


Vi hejjar fortsatt på dig Paolo – kör hårt framöver nu.

Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*