Anders Tegnell, om jag dör är det banne mig ditt fel!

Ove Valström är 64 år och jobbar sista året som lastbilschaffis. 

Nä nu går skam på torra land!

Jag kan knappt gå och handla toapapper utan på vägen se ungskitar som leker i lekparken, kärlekspar som går och tungtvistar och motionärer som flåsar runt.

Ding ding ding! Ursäkta mig men vi har en pandemikris på gång! Och folk beter sig som det vore Woodstock 1969 – men istället för att spread love så spreadar de Corona!

Hur kan detta fanskap få fortgå? Var ska det sluta? Ska lilla snor-Ida 6 år få ha kalas i parken härnäst eller? Var e måttan? Var är resonen?

Alla andra förnuftiga länder har stängt ner helt. Varför gör inte vi det? Varför låter vi viruskarusellen snurra på som om folk inte kolar vippen till höger och vänster? Kan du svara mig det, Anders Tegnell?

Jag blir inte klok på den karln. Plötsligt kommer en pandemi och han dammas av och tror att han är nån jävla sexgud! Hallå? Virus-gubben, är det inte dags att Sverige går i lock-down så vi slipper spridningen och jag slipper se en massa ungar ha “kul”?

Jag föreslår en speciell insatsstyrka, lite lik tyskarnas Gestapo fast lite snällare och inte någe med judar att göra. De skulle se till att herrskap som dårskap stannar inne bakom lås och bom. Om de såg en lösdrivare skulle de sätta honom I handklovar och säga: Corona-kriminell in i din cell!

Ja för det ska vara straff att bryta mot karantänen men det kan väl inte Lille Anders tänka sig? Nä för han vill vara snäll och öppen och låta alla göra lite som de vill så att han ska verka lös och ledig och cool inför kärringarna över 45.

Anders Tegnell, du får 1 av 5 viruspluttar för ditt hanterande av Coronakrisen, nu skärper du dig!

Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*