Den 3:e april blir Apotekarnes ‘Påskmust’ blir ‘Coronamust’

Läskedryck får läskigt namnI denna Coronatid och all den isolation den för med sig så är mat och dryck något som människor flyr till för att få ro. En dryck som I närmare hundra år associerats med denna tid på året, Påskmusten, har i år druckits I rekordmängder där ute I svenska kojor och slott. Den mest populära versionen av påskbrygden, Apotekarnes, har återigen slagit säljerekord. Nu väljer dock Apotekarnes att göra ett väldigt icke-ortodoxt marketing-drag. I en presskonferens under söndagsförmiddagen kungjorde företaget att de kommer att göra en drastisk förändring i utformningen av deras must-produkt. Presschef på Apotekarnes, Julia Pausqon, hade detta att säga:

“Vi på Apotekarnes är mycket stolta över vårt arv och det faktum att vi sitter på en så anrik kulturskatt som Påskmusten. Men I och med Coronakrisen och allt den för med sig så fick vi lite av en snilleblixt. Varför inte ta kontrollen över Corona genom att ta kontroll över själva ordet. Varför inte göra Corona till något som smakar, tja, gött? Vi gick ihop med ölföretaget Corona för att skapa en helt ny variant av Påskmust. Ni kommer inte se några påskmustflaskor på hyllorna efter 3:e april, endast Coronamust!

Coronamusten förväntas alltså börja säljas nästa vecka och det återstår att se om den kommer att bli en hit ute I stugorna.


Vad tycker du om Apotekarnes beslut? Kommer du köpa Coronamust? Skriv under #Coronamust

Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*