Annie Lööf vill skattebefria SD-väljare: “vägrar ta pengar från rasister”

Centerpartiet och den rödgröna regeringen föreslår nu att skattebefria de 1.1 miljoner personer som i höstas röstade på Sverigedemokraterna. Förslaget skulle innebära att dessa väljare varje månad kan behålla hela sin lön, slippa betala moms och övrig skatt. Att ta emot direkt och aktivt ekonomiskt stöd från SD väljare, menar Centerpartiet vore att ge dessa människor ett stort inflytande i samhället. ”Vi vill inte ha deras smutsiga rasse-stålar!” var Annie Lööfs kommentar när Storken bad om ett förtydligande angående förslaget. Det är inte helt klart om resten av partierna i JÖK-regeringen delar samma uppfattning som Centerns partiledare. Nedan är ett par reaktioner från partiledare:


Jonas Sjöstedt: ”Det är löjligt. Rasister borde beskattas hundra procent. Mer om det gick.”

Jan Björklund: ”Jag tycker som Annie”.

Gustav Fridolin: ”Jag skapades för att rädda jorden.”

Det står klart att SD väljare inte välkomnas i den moderna humanitära supermakt som regeringen flitigt styr Sverige mot. Nu slipper alltså 17,53 % av befolkningen den världsledande marginalskatten på 75%. Den enda skatten SD väljare inte kommer undan är den nya public service-avgiften, även känd som SVT skatten.

”Den behövs ju för att konvertera dem tillbaka till en mer inkluderande människosyn,” säger Annie Lööf.


Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*